Anaplan er en sky-basert planningløsning, som forenkler arbeidsdagen din.

Det er et modelleringsverktøy med mye lavere brukerterskel enn sammenlignbare alternativer. Det gir minimalt behov for konsulenter og maksimalt fokus på forretning!

Kontakt oss

Dette er Anaplan

Raskt

Anaplans patenterte teknologi kalkulerer store datamengder raskt. Kort forklart er det en kombinasjon av kolonnebasert database og in-memory teknologi. Det betyr at store datamengder og mye kalkulering gjøres med imponerende hastighet. Vil du vite mer?

Fleksibelt

Anaplans fleksibilitet er helt unik, både når du skal gjøre strukturelle endringer, endre forutsetninger på både overordnet- og detaljert nivå, og simulere forskjellige utfall ad-hoc.

Kraftig

Transformér kompleksiteten i bedriften til kraftige modeller, som er enkle å bruke. Anaplan har utrolig høy ytelse, verken mer eller mindre! Er du skeptisk? La oss bevise det!

Enkelt

Teknologien skal være enkel for brukerne. Det er selvfølgelig en viss jobb å etablere modeller, men det ordner Planalot sammen med dere. På overraskende kort tid får vi opp en modell. Anaplan er en selvbetjeningsløsning, som betyr at virksomhetens egne medarbeidere raskt lærer å modellere egne løsninger og vedlikeholde disse.

Sikkert

Anaplan fokuserer på sikkerhet, både når det gjelder datasikkerhet, programvaresikkerhet og sikker kryptering ved filoverføring (import og eksport). Les mer om sikkerhet her.

Tilgjengelig

Anaplan er sky-basert, 100% nettbasert og kan dermed nås overalt hvor du har tilgang til internett. Det vil si de fleste steder.

Dette betyr at programvaren befinner seg på superservere i Nederland, som lagrer data under ekstreme sikkerhetsforhold. Serverene overvåkes døgnet rundt av sikkerhetsansvarlige medarbeidere. Anaplan er godkjent av blant annet Hewlett Packard.

App-store

Anaplan og partnere har gjort et stort antall apper tilgjengelige. Noen er gratis, andre koster noen kroner. Uansett kan de gi prosjektet ditt en skikkelig boost, eller du kan få mange tips og triks basert på hvordan andre har løst ulike problemstillinger i andre bransjer. Trenger du hjelp til å komme i gang? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne!

Planalot har også en app på App-store! Dette er en løsning for å registrere timer på prosjekter, etablere prosjekter og allokere ressurser til disse. Appen er tilgjengelig (og gratis!) for alle Anaplankunder, og du kan lese mer om den på App-store.

Integrasjon

Anaplan baserer seg på filoverføring. Enkelt og greit. .txt eller .csv filer som import, og det samme som eksport, men også Excel.filer. Import og eksport kan selvfølgelig automatiseres. Vi hjelper deg selvsagt.