Enklere. Raskere. Bedre.
Planalot gir deg Anaplan!

Kontakt oss

Om Planalot

Personlig service

Planalot AS fokuserer utelukkende på Anaplan. Vi har lang erfaring innen planning & reporting fra tradisjonelle leverandører. Vi gir deg personlig service og du er sikret god hjelp og støtte når du måtte trenge det.

Det blir lett floskler når man skal beskrive sine egne kvaliteter. Ta kontakt, så kan du få kontaktinformasjon til andre kunder som kan fortelle om sine erfaringer.

Erfaring og kompetanse

Espen Grepperud har mange års erfaring fra økonomiledelse og konsulentarbeid. Han har jobbet med planningløsninger fra IBM Cognos siden 2005 og Anaplan siden 2011. Espen har blant annet modellert planningsløsninger for Elkjøp, Frontline, DNO, Steen & Strøm, BW Gas, Statsbygg, Nammo, Vectura, Haugen-Gruppen Nordic AS og Norsk Medisinaldepot. Espen treffer du på 99 40 10 76.

Morten Jonassen har mange års erfaring fra virksomhetsstyring og IT-løsninger både som utvikler og rådgiver. Han har arbeidet med ulike teknologier (Oracle Hyperion og SAP BPC ) og implementert planning- og konsolideringsløsninger hos en rekke store og mellomstore virksomheter i Skandinavia.  Han så lyset og innledet et forhold til Anaplan i 2013. Morten treffer du på 90 15 12 57.

Reidar Kjørsvik har årelang erfaring som konsulent i grenseland mellom IT og forretning. I tillegg til å jobbe med prosjekter ute hos kunder har han også vært aktiv som gründer, og satt i gang og drevet flere selskaper. Hans tidligere oppdrag har både vært på strategisk nivå, operativt nivå og på taktisk nivå, og han har ivaretatt roller som prosjektleder, forretningsutvikler og systemutvikler. Han har ventet lenge på et verktøy som Anaplan! Reidar treffer du på 91 64 16 06.

Espen speaks at the Hub World Tour Stockholm

Planalot Time Control

Planalot Time Control er en enkel applikasjon som er lett å bruke. Appen er laget for å holde orden på timer per kunde og prosjekt. Timer registreres på ukebasis. Appen kan enkelt utvides til også å ha ett eller flere nivå under prosjekt, for eksempel aktivitet.

Gå til Anaplan App Hub