Planalot + Anaplan = sant!

Planalot tilbyr og implementerer Anaplans planleggings-løsninger. Med «planlegging» mener vi budsjetter, prognoser, kalkyler, simulering, ressurs-, prosjekt- og salgsplanlegging.

Kontakt oss

Hvordan jobber vi?

Smidig

Anaplans teknologi gir deg smidig tilrettelegging av modeller og er utviklet slik at det er du som blir eier av løsningene, ikke eksterne konsulenter.

Mange virksomheter bruker planleggingsprosesser som er unødig tunge, lite fleksible og tidkrevende. Ofte benyttes Excel som planleggingsverktøy. Dette kan fungere i mindre bedrifter, men når flere mennesker og mange dimensjoner skal veves sammen kommer man ofte til kort.

Spar tid og penger

Planalot formidler og implementerer Anaplans planleggings-løsninger. Med «planlegging» mener vi budsjetter, prognoser, kalkyler, simulering, ressurs-, prosjekt- og salgsplanlegging, samt mye, mye mer. Planalots erfaring og Anaplans arkitektur gjør implementeringstiden kort. Vil du spare tid og penger på disse områdene, kan det lønne seg å ta en prat med oss i Planalot.

God brukerstøtte

Planalot loser deg gjennom implementeringen, og gir deg en hjelpende hånd når du trenger det. I tillegg er Anaplans innebygde hjelp, Anapedia, alltid tilgjengelig. I tillegg har man en 24/7 chatmulighet og sist men ikke minst: en velfungerende Anaplan Community. Du er i trygge hender!

Planalot Time Control

Planalot Time Control er en enkel applikasjon som er lett å bruke. Appen er laget for å holde orden på timer per kunde og prosjekt. Timer registreres på ukebasis. Appen kan enkelt utvides til også å ha ett eller flere nivå under prosjekt, for eksempel aktivitet.

Gå til Anaplan App Hub